Vette tracks produceren op je laptop ? klik hier.

Dj-lessen vette beats mixen? klik hier.

Welcome @ The Rockschool

Met 15 les-studio's in Leiden en 6 studio's in Oegstgeest is The Rockschool, in 4 jaar tijd, naast de leukste en meest actieve nu ook uitgegroeid tot de grootste particuliere muziek en dansschool in de regio. Adressen: Fruitweg 60 Unit E4 Leiden en Geverstraat 75B Oegstgeest. Tel: 071-2000158

homeknop-muziekles

Liloe Rix

arianne

Onze vestigingplaats
In het grote oude Koninklijke Sandersgebouw aan de Vliet zijn wij in oktober 2009 als muziek&dansschool van start gegaan. Of het nu zangles, pianoles, gitaarles, basgitaarles, drumles, saxofoonles of bandcoaching is, bij The Rockschool krijg je enthousiast, vrij en toegankelijk les. Ons streven: het muzikale vuur aanwakkeren en aanhouden! Daarom begin je meteen met lekker muziek maken. Aan de hand van jouw smaak en muzikale wensen leren we je het instrument beheersen. Dat kan tot aan het conservatorium maar heb je die ambitie niet en geen zin in theorie en toonladders dan is dat ook goed. Ook de dansafdeling is goed vertegenwoordigd met streetdance, hiphop, breakdance en kleuterdans.

Onderscheidend
The Rockschool onderscheidt zich van alle andere organisaties in de regio door de overtuiging dat een muziek- en dansschool daadwerkelijk meer moet  doen voor zijn leerlingen dan alleen puur les geven en dan  weer naar huis te sturen. De liefde en passie voor een instrument kan dan echt heel snel verdwijnen. The Rockschool is de snelst groeiende muziek en dansschool van Leiden e.o. omdat wij daadwerkelijk beseffen dat het mes aan twee kanten snijdt. Dat ene stapje extra doen voor een leerling kan het verschil maken tussen een levenlang genieten van je hobby of het na een paar maanden voor gezien houden.

Motiverend
Wij doen daarom ons uiterste best leerlingen te motiveren om naar buiten te treden en het muzikale vuur brandend te houden . Wat is er nou mooier dan te laten zien aan de buitenwereld wat je hebt geleerd op gitaar, saxofoon of welk instrument dan ook. Soms hebben studenten gewoon een steuntje  of duwtje in de rug nodig om werkelijk te doen waar ze eigenlijk al heel lang van dromen. The Rockschool organiseert daarom of zelf evenementen of benaderd andere Leidse organisaties waar leerlingen hun kunsten kunnen vertonen zoals: Opening Koninginnedag op het waterpodium bij Einstein en Cityhall, Lakenfeesten op het stadhuisplein, Kids Filmgala, Leids ontzet, Basketbaleredivisionist ZZ Leiden, Leids internationaal filmfestival en niet te vergeten The Rockschooltalent-Stage bij Werfpop in het Leidse Hout. Ook uit de regio Voorschoten, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Noordwijk en Wassenaar weten ze ons voor muziekles en dansles al te vinden. Jong, oud, starter of gevorderd, bij ons is iedereen welkom.

Met vriendelijke groeten,

Ludwig Smith, The Rockschool