D-dact is partner van The Rockschool.

The Rockschool is blij met deze buren! D-dact is een praktijk waar remedial teaching, bijles en huiswerkbegeleiding wordt aangeboden aan kinderen uit het basis-en voortgezet onderwijs. De praktijk wordt geleid door drie jonge gezinspedagogen met oog voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat is er mooier dan muziekles en schoolbegeleiding op een paar meter afstand? Twee vliegen in één klap.

THE ROCKSCHOOL-ACTIE

Leerlingen van The Rockschool kunnen op woensdagmiddag tussen 13.00-18.00 uur tegen een gereduceerd tarief huiswerkbegeleiding ontvangen. Hierbij zullen zij worden voorzien van deskundige begeleiding op het gebied waar zij moeilijkheden ondervinden. Gedacht kan worden aan planning van huiswerk, maken van een samenvatting, overhoren..... maar ook antwoord op inhoudelijke vragen.

Pakket 1:   1 uur per week op woensdagmiddag € 75,- per maand

Pakket 2: 1,5 uur per week op woensdagmiddag € 90,- per maand

Pakket 3:  2 uur per week op woensdagmiddag € 100,- per maand

KORTING

Leerlingen van The Rockschool krijgen 10% korting op remedial teaching en/of bijles.

INTERESSE?

Neem contact op met D-dact!

www.d-dact.nl/ contact@d-dact.nl/ 06 12 49 36 20