Welkom bij Pubercoach Leiden, voor jongeren en jongvolwassenen.

Jong zijn staat meestal gelijk aan zorgeloosheid, vrijheid en volop mogelijkheden. Helaas lopen sommige pubers ook op tegen problemen op school, thuis of gewoon in het dagelijkse leven. Elk kind krijgt wel zijn deel. Meestal komt een jongere er wel uit door steun van familie en vrienden maar soms zit hij of zij gevangen in een negatieve spiraal waar de puber moeilijk uit kan komen en ouders zitten met hun handen in het haar. Het contact met uw kind is opeens anders, niet meer zoals vroeger.

Loopt uw puber vast en kunt u uw kind niet verder helpen? Roep dan de hulp in van een pubercoach. Samen met uw puber gaan wij kijken waar de problemen liggen om zo de balans in hun leven terug te krijgen. Het traject is kortlopend en oplossingsgericht. Vaak zijn puber 'problemen' te licht voor een psycholoog maar er is wel hulp gewenst van een neutrale deskundige. Hier kan Pubercoach Leiden uitkomst bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een GRATIS kennismakingsgesprek! Bel 0647090959, Inge Bosboom van Laar - Pubercoach Leiden