Dj-les: Be the new Armin van Buren or Afrojack

 

Ben je altijd al benieuwd geweest wat die man of vrouw achter die grote tafel op dat podium nou werkelijk doet? Je ziet vaak alleen maar hun hoofd op de maat bouncen en soms zie je ze met hun handen het publiek gek maken. Ze rommelen wat aan die knoppen en schuiven maar wat doen ze nou echt? Als je alle Dj-geheimen wilt weten? Alle tips and tricks? Bij The Rockschool leren we je alles.

Bij onze Dj-lessen leren we je de kneepjes van het vak. Hoe een track is opgebouwd, hoe je op de beat moet mixen en matchen zodat en track vloeiend overloopt in een andere track. We maken gebruik van alle pro-apparatuur waar de hedendaagse topdj's ook mee werken en alles onder begeleiding van onze professionele Dj. Heb je daarna de smaak echt te pakken dan zullen we je helpen om plaatsen/feesten te vinden om je skills te tonen en de tent zelf op zijn kop te zetten. Na dit traject is er de mogelijkheid om de producerslessen te volgen. ( zie produceren)

 Klik hier op " inschrijven " voor de cursus.( Ook voor volwassenen ) Leslocatie Dj les; Leiden, Oegstgeest, Voorschoten.

 Djlesvideo_image  Dj-cursus