Vette tracks produceren op je laptop ? klik hier.

Dj-lessen vette beats mixen? klik hier.

Popkoor 25+? klik hier.

Welkom @ The Rockschool

Op advies overheid zijn wij gesloten t/m zondag 5 april. Meer info: zie hieronder

homeknop-muziekles

publiek.JPG

EmmadeZeew

THE ROCKSCHOOL GESLOTEN TOT ZONDAG 5 APRIL

Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s),

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze leden en medewerkers. Op dit moment volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Zij raden aan om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, hebben wij er, op advies van de overheid, dan ook voor gekozen om onze muziekscholen in ieder geval t/m zondag 5 april 2020 te sluiten. Deze maatregel gaat in vanaf morgen, maandag 16 maart 2020. Alle reeds ingeroosterde lessen van deze maand zullen zo snel als mogelijk worden ingehaald. De lessen zullen in samenspraak met de docenten en de leden in weekenden/feestdagen/vakanties worden ingepland. We willen benadrukken dat wij deze beslissing weloverwogen hebben genomen en willen jullie bedanken voor jullie begrip. We hopen alle lessen per 6 april 2020 te hervatten. Uiteraard houden wij u hierover op de hoogte.

Met vriendelijke groet, The Rockschool

The Rock

Met 15 lesstudio's in Leiden, 9 lesstudio's in Oegstgeest, 6 in Voorschoten is The Rockschool in 8 jaar tijd, naast dé leukste en meest actieve, nu óók uitgegroeid tot de grootste particuliere muziek en dansschool van de regio. Of het nu zangles, pianoles, gitaarles, basgitaarles, drumles, saxofoonles, dj-les of bandcoaching is, bij The Rockschool krijg je enthousiast, vrij en toegankelijk les. Ons streven: het muzikale vuur aanwakkeren en aanhouden! Daarom begin je meteen met lekker muziek maken. Aan de hand van jouw smaak en muzikale wensen leren we je het instrument beheersen. Dat kan tot aan het conservatorium maar heb je die ambitie niet en geen zin in theorie en toonladders dan is dat ook goed. Ook de dansafdeling is goed vertegenwoordigd met streetdance, hiphop, breakdance, kleuter en peuterdans.

Onderscheidend
The Rockschool onderscheidt zich van alle andere organisaties in de regio door de overtuiging dat een muziek- en dansschool daadwerkelijk meer moet  doen voor zijn leerlingen dan alleen puur les geven en dan  weer naar huis te sturen. De liefde en passie voor een instrument kan dan echt heel snel verdwijnen. The Rockschool is de snelst groeiende muziek en dansschool van Leiden e.o. omdat wij daadwerkelijk beseffen dat het mes aan twee kanten snijdt. Dat ene stapje extra doen voor een leerling kan het verschil maken tussen een levenlang genieten van je hobby of het na een paar maanden voor gezien houden.

Motiverend
Wij doen daarom ons uiterste best leerlingen te motiveren om naar buiten te treden en het muzikale vuur brandend te houden . Wat is er nou mooier dan te laten zien aan de buitenwereld wat je hebt geleerd op gitaar, saxofoon of welk instrument dan ook. Soms hebben studenten gewoon een steuntje  of duwtje in de rug nodig om werkelijk te doen waar ze eigenlijk al heel lang van dromen. The Rockschool organiseert daarom of zelf evenementen of benaderd andere Leidse organisaties waar leerlingen hun kunsten kunnen vertonen zoals: Opening Koninginnedag op het waterpodium bij Einstein en Cityhall, Lakenfeesten op het stadhuisplein, Kids Filmgala, Leids ontzet, Basketbaleredivisionist ZZ Leiden, Leids internationaal filmfestival en niet te vergeten ons eigen Rockschoolpodium bij Werfpop in het Leidse Hout. Ook uit de regio Voorschoten, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorhout, Warmond, Oegstgeest, Katwijk, Noordwijk en Wassenaar weten ze ons voor muziekles en dansles al te vinden. Jong, oud, starter of gevorderd, bij ons is iedereen welkom.

Met vriendelijke groeten,

Ludwig Smith, The Rockschool